Josefin + Jimmy

5

AUGUSTI, 2017

Bröllop
Kärlek
Porträtt + Vigsel

Josefin kontaktade mig ett par veckor innan bröllopet. Hon berättade att deras fotograf drog sig ur med kort varsel, och nu stod de utan fotograf för sin bröllopsdag.

Det var en sån tur i oturen – att deras ursprungliga fotograf lämnat dem i sticket gjorde att jag fick möjligheten att fotografera det här bröllopet. Det var ju helt fantastiskt, nu i efterhand!

Josefin och Jimmys bröllop var litet och intimt, och fyllt av kärlek från de närmsta. Familjen, och några vänner, och så barnen såklart. Josefin fixade sitt eget hår och ville att allting skulle vara lugnt och avslappnat – och det var det verkligen.

Josefin och Jimmy gifte sig den 5 augusti 2017 i Norrstrands kyrka. Fotograferades av bröllopsfotografen Sofia Röjder / Lyckliga Stunder

Josefin väntar på att Jimmy ska vända sig om och se henne.

Fotograferat på Hammarö

Vigseln skedde i Norrstrands kyrka, och porträtten fotograferades på Hammarö. Jag blir fortfarande helt varm i kroppen när jag tittar på dessa bilder, för jag minns hur mycket kärlek som var inblandat mellan Josefin och Jimmy, och såklart även de underbara barnen.

“Kärle­ken är tålmo­dig och god.
Kärle­ken är in­te strids­lys­ten,
in­te skryt­sam och in­te upp­blåst.”

När de kom till kyrkan var det inte ett öga torrt. Inte mina heller! Jag gråter alltid en skvätt när det känns genuint och man kan ta på känslorna i rummet.

Barnen leker med såpbubblor. Josefin och Jimmy gifte sig den 5 augusti 2017 i Norrstrands kyrka. Fotograferades av bröllopsfotografen Sofia Röjder / Lyckliga Stunder
Hela familjen. Josefin och Jimmy gifte sig den 5 augusti 2017 i Norrstrands kyrka. Fotograferades av bröllopsfotografen Sofia Röjder / Lyckliga Stunder

Åh vad jag rekommenderar såpbubblor! Det gör alla glada, oavsett ålder. Lagom till att Josefin och Jimmy kom ut ur kyrkan kom ett enormt sommarregn och fick snabbt alla att röra sig hem mot trädgården där festen skulle hållas.

Jag är SÅ glad att jag fått fotografera er dag, Josefin och Jimmy. Ni är genuint vackra människor och det var en glädje att få vara med er på er bröllopsdag.