Bröllop

FOTOGRAF SOFIA RÖJDER . ERA LYCKLIGA STUNDER
Läs mer

ögonblicken är flyktiga, bilderna varar föralltid

Du har bara på dig klänningen en gång, och alla dina närmsta är där för att se det. Ni lägger så mycket tid och engagemang på att planera denna speciella dag i era liv – och det går väldigt snabbt att glömma bort de små detaljerna. Låt oss hjälpa er att föreviga de ögonblicken.

 

Sommaren 2020 tar vi inte emot några bröllopsbokningar.

Välkommen 2021!

 

Album

Bilderna nedan visar ett 25x25 album.

your story

Vi hjälper er både inför bröllopet, under dagen och efter det.
Det är er dag, och det är det som är det viktigaste.

vi är alltid två fotografer.

Våra kunder uppskattar ögonblicksbilder, av både sig själva och sina gäster. Därför är vi alltid två fotografer på plats, för att fånga så många av de stunder som inträffar under dagen

Urval av högkvalitativa produkter

I alla våra paket igår ett vackert bröllopsalbum i linne. Era bilder gör ingen nytta liggandes på ett USB-minne i skrivbordslådan. Därför har vi flera produkter, som printboxes, canvastavlor och fineart utskrifter

senaste från Bloggen

I bloggen kan du se några av de bröllop vi fotograferat. Titta gärna där för hitta inspiration och för att se vad ni kan förvänta er om ni väljer oss som era bröllopsfotografer.

Linnea + Olle

Det här bröllopet var vackert och fyllt av kärlek och skratt och solsken – och det var lite extra speciellt för mig eftersom Linnea och jag gick i samma klass på gymnasiet. Jag fick vara med Olle och Linnea i tio fantastiska timmar, och älskade varje sekund av det.

Josefin + Jimmy

Josefin och Jimmys bröllop var litet och intimt, och fyllt av kärlek från de närmsta. Familjen, och några vänner, och så barnen såklart. Josefin fixade sitt eget hår och ville att allting skulle vara lugnt och avslappnat – och det var det verkligen.

KONTAKT


hello@sofiarojder.com
+46 7600 85 212

Baserad i Karlstad, Värmland.
Studio på Zakrisdal

Sociala medier


VI KAN VÄL HÖRAS?